Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Administrasjon:
Nytorget 1

Avdelingsleder Vest:
Tone Haraldseth

Avdelingsleder Øst:
Jone Kristian Sunde
 

Bydelshus

Publisert: 16.08.2012

Bydelshusene har plass til alle. Her finnes møte- og forsamlingslokaler for hele befolkningen. 

Her treffes frivillige lag og organisasjoner og andre som ønsker lokaler til arrangement eller forsamlinger. Her feires barnebursdager og andre familiebegivenheter, her samles internasjonale organisasjoner, dansegrupper og musikkglade pensjonister.

Enkeltpersoner og små og store lag-og organisasjoner er velkomne til å bruke lokaler som er til leie i bydelshusene. Det finnes rom til det meste. 


Leie rom i et bydelshus

Publisert: 16.08.2012

 Bydelshusene er trivelige møteplasser for alle på tvers av generasjonene .

Her kan barna feire sine bursdager, her feires barnedåp og bryllup, og det er plass til både barneforeninger, klassefester og kommunal møtevirksomhet. Små og store rom i bydelshusene kan leies av både enkeltpersoner og frivillige lag og organisasjoner


Les mer

Reglement for leie av rom i bydelshus

Publisert: 16.10.2012

Bydelshusene i Stavanger er møteplasser for alle på tvers av generasjonene, og målsetningen er at arrangementene her skal kunne bidra til et godt oppvekst- og nærmiljø.

Barne- og ungdomsaktiviteter vil prioriteres foran tilbud til voksne, og tilbud som er åpne for alle, har prioritet foran tilbud som er avgrenset til en bestemt målgruppe.

Aktivitetene skal være så varierte som mulig, og romme både tradisjonell foreningsvirksomhet og åpne aktiviteter for ulike alders- og befolkningsgrupper.


Les mer
OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer