Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Unge drømmer - åpne muligheter

Skrevet av: , publisert 16.08.2012

Ungdom og Fritid består av 7 ulike avdelinger, og sammen arbeider vi for at ungdom i Stavanger skal få utnytte og utvikle alle sine forskjellige muligheter og evner.

I det legger vi at ungdom skal få muligheter til å utvikle og utfordre seg selv, og hjelp til å jobbe med det som måtte begrense disse mulighetene.

Våre ansatte har høy kompetanse, og vi motiveres av de mulighetene som finnes i unge drømmer.
Vi er  stolte over å ha et bredt tilbud av tjenester til befolkningen i Stavanger generelt, og til ungdom spesielt.  

Ungdom og fritids 7 avdelinger:  

Avdelingene Fritid Vest og Øst: Våre 8 bydelshus rommer aktiviteter for hele byens befolkning. Avdelingsleder for Fritid Vest er Tone Haraldseth, avdelingsleder for Fritid Øst er Kalle Eide.

Avdeling Metropolis: Vår rusfrie kulturscene for ungdom, Metropolis, stimulerer til musikalsk kreativitet. Avdelingsleder er Thomas Ognedal Matre.

Avdeling Ungbo: Vi har ettervernstiltak for ungdom som har vært i institusjon eller i fosterhjem. Avdelingsleder er Torgeir Fiskum.

Avdeling K46: Vi gir råd og veiledning til ungdom med rusproblemer. Avdelingsleder er Lisbeth Skibenes.

Avdeling Uteseksjonen: Vi oppsøker ungdom der de er til daglig, og vi har trygge fora der de kan spørre oss om alt. Avdelingsleder er Kim Nesse.

Avdeling Helsestasjon for ungdom: Huset vårt på Nytorget, rommer også helsestasjon for ungdom, med helsesøstre og lege. Avdelingsleder er Ingrid Andreassen.

På Nytorget finner du i tillegg administrasjonens hovedkontor.

Besøk de forskjellige avdelingene i menyen over. Der vil du finne fast basisinformasjon om hovedlinjene i arbeidet. Du kan i tillegg søke de fleste avdelingene opp på Facebook. Helt til høyre i menyen finner du også en portal til andre arenaer og aktiviteter i Stavanger;  "Frivillighet".  

 Ungdom og fritid - på Nytorget i Stavanger sentrum

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer